برد آردوینو چیست ؟

میخواهید بدانید برد آردوینو چیست؟ برد آردوینو یک پلتفرم متن باز است که امروزه در بسیاری از سایت های الکترونیک بحث آن بسیار داغ است. شما به راحتی میتوانید برنامه نویسی برد آردوینو را یاد بگیرید اما قبل از آن باید به طور کامل با آن آشنا باشید. نگران نباشید، یادگیری آردوینو و واحد های مختلف داخلی آردوینو بسیار ساده است. همچنین آردینو دارای انواع زیادی مثل آردوینو یونو uno ، آردوینو نانو nano و … است. ما در سایت الکترونیک آیرنکس به طور کامل پلتفرم محبوب آردوینو را مورد بحث و بررسی قرار میدهیم.

برد آردوینو چیست ؟

برد های آردوینو چند سالیست که بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. آردوینو در بین دانشجو ها ، دانش آموزان ، مهندسان و … محبوب است و برای پروژه های متفاوت استفاده میشود. این برد های آماده در نسخه های متفاوت عرضه میشوند و هر کدام دارای ویژگی ها خاصی هستند. در وبسایت آیرنکس اکثر پروژه های آردوینو با برد آردوینو Uno ایجاد میشوند. به دلیل طراحی سخت افزاری و محیط برنامه نویسی ساده آن ، حتی برای افرادی که درزمینه الکترونیکی یا علوم رایانه ای تخصص ندارند استفاده از Arduino آسان است.

آردوینو یک پلت فرم الکترونیکی منبع باز است. آردوینو که در ایران بعضی آن را آردینو یا آرداینو تلفظ میکنند مبتنی بر سخت افزار و نرم افزار با کاربرد بسیار آسان است. تابلوهای آردوینو می توانند ورودی ها را بخوانند (مثلا اطلاعات سنسور ها و ..) و آن را به یک خروجی تبدیل می کنند مثلا موتور را فعال می کنند ، LED را روشن می کنند ، چیزی را به صورت آنلاین منتشر می کنند یا … با ارسال مجموعه ای از دستورالعمل ها به میکروکنترلر روی برد ، می توانید به برد خود بگویید که چه کاری انجام دهد. برای این کار از زبان برنامه نویسی آردوینو و از نرم افزار آردوینو (IDE) استفاده می کنید.

طی سالهای گذشته آردوینو مغز هزاران پروژه بوده است ، از پروژه های ساده روزمره تا پروژه های صنعتی و پیشرفته. آردوینو به واسطه ویژگی های فراوان خود توانسته است یک جامعه جهانی از سازندگان، مهندسان، دانشجویان، علاقمندان، برنامه نویسان و … را به خود جذب کند و با جذابیت های فراوان خود، محبوبیت فراوانی در دنیا و از جمله ایران کسب کند. پیشنهاد میکنم مقاله آردوینو چیست و چکار میکند را بخوانید تا به طور کامل با آردوینو آشنا شوید.

آردوینو در انستیتوی طراحی تعامل Ivrea به عنوان ابزاری آسان برای نمونه سازی سریع و با هدف یاد دهی به دانش آموزان بدون سابقه الکترونیک و برنامه نویسی متولد شد. هیئت مدیره آردوینو به محض دسترسی به جامعه گسترده تر ، سازگاری با نیاز ها و چالش های جدید را آغاز کرد و پیشنهاد خود را از صفحه های ۸ بیتی ساده به محصولات کاربردهای اینترنت اشیا ، پوشیدنی ، چاپ سه بعدی و محیط های امبدد متمایز کرد. تمام برد های آردوینو کاملاً منبع باز هستند و به کاربران امکان می دهند تا به صورت مستقل آنها را بسازند و در نهایت آنها را با نیازهای خاص خود سازگار کنند. این نرم افزار نیز منبع باز است و از طریق کمک کاربران در سراسر جهان در حال رشد است.

به راستی Arduino چیست؟

قبل از شروع یادگیری آردوینو ، ابتدا باید بدانیم که arduino چیست . یک تصور غلط رایج در بین مردم وجود دارد که Arduino یک میکروکنترلر است.اگر آردوینو میکروکنترلر نیست، پس چیست ؟

تصویر برد آردوینو Uno

Arduino یک پلتفرم توسعه منبع باز است که از سخت افزاری آسان و یک محیط برنامه نویسی ساده تشکیل شده است. برد سخت افزاری آردوینو در مدل های مختلفی موجود است مثل Arduino UNO ، Arduino Mega ، nano ، mini و … . ما برای اهداف این آموزش از آردوینو UNO استفاده میکنیم. Arduino IDE نرم افزاری است که با استفاده از آن ما برنامه ریزی خواهیم کرد.

Arduino یک هیئت مدیره سکوی الکترونیکی منبع باز (open-source) است که توسط مهندسان و سازندگان برای توسعه پروژه های الکترونیکی و نمونه های اولیه به روشی آسان استفاده می شود. پلتفرم آردوینو شامل بسیاری از برد های توسعه مانند Arduino UNO ، Arduino Nano ، Arduino Mega ، Arduino Pro Mini و غیره است. همه این ها براساس سری میکروکنترلرهای AVR هستند. برد آردوینو نانو یکی برد های کوچک و پر استفاده آردوینو است.

برد آردوینو Uno

با گذشت سال ها، آردوینو به مغز هزاران پروژه بزرگ و کوچک تبدیل شده است، از اشیاء روزمره گرفته تا ابزارهای پیچیده علمی، همگی به نوعی از Arduino استفاده می کنند. در ایران سایت الکترونیکی آیرنکس یکی از مراجع بزرگ در زمینه دوره آموزش آردوینو میباشد. جامعه جهانی از سازندگان (دانش آموزان، برای کارهای سرگرمی، هنرمندان، برنامه نویسان و متخصصان) در اطراف این بستر جمع شده اند، سهم آنها به میزان باورنکردنی از دانش قابل دسترسی اضافه شده است که می تواند کمک بزرگی به افراد تازه کار و افراد متخصص باشد.

برد آردوینو Mega

برای اینکه بفهمید آردوینو چیست بهتر است بدانید که همه تابلو های Arduino کاملاً منبع باز هستند و به کاربران این امکان را می دهند که به طور مستقل از آنها بهره گیرند و در نهایت آنها را با نیازهای خاص خود سازگار کنند. منبع باز بودن پروژه آردوینو باعث شده است که با کمک کاربران در سراسر جهان رشد رو به افزایش داشته باشد. همچنین پروژه ساعت باینری را میتوانید در سایت آیرنکس مشاهده کنید.

Arduino (/ ɑːrˈdwiːnoʊ /) یک شرکت سخت افزاری و نرم افزاری منبع باز ، پروژه و جامعه کاربری است که میکروکنترلرهای تک برد و کیت های میکروکنترلر برای ساخت دستگاه های دیجیتال را طراحی و تولید می کند. محصولات سخت افزاری آن تحت مجوز CC-BY-SA مجوز دارند ، در حالی که نرم افزار تحت مجوز GNU Lesser General Public (LGPL) یا GNU General Public (GPL) ، [۱] دارای مجوز ساخت تخته های آردوینو و توزیع نرم افزار است توسط هرکسی تابلوهای آردوینو از طریق وب سایت رسمی یا از طریق توزیع کنندگان مجاز در دسترس هستند.

در طراحی برد آردوینو از انواع ریزپردازنده ها و کنترلرها استفاده شده است. این تابلوها به مجموعه ای از پین های ورودی / خروجی دیجیتال و آنالوگ (I / O) مجهز شده اند که ممکن است با تابلوهای انبساط مختلف (“سپر”) یا تخته های نان (برای نمونه سازی اولیه) و سایر مدارها ارتباط برقرار کنند. این برد ها دارای رابط های ارتباطی سریال ، از جمله Universal Serial Bus (USB) در برخی از مدل ها هستند که برای بارگیری برنامه ها از رایانه های شخصی نیز استفاده می شوند. میکروکنترلرها می توانند با استفاده از زبان های برنامه نویسی C و C ++ و با استفاده از یک API استاندارد که به آن “زبان آردوینو” نیز می گویند ، برنامه نویسی کنند. پروژه Arduino علاوه بر استفاده از ابزارهای کامپایلر سنتی ، یک محیط توسعه یکپارچه (IDE) و یک ابزار خط فرمان (arduino-cli) را که در Go توسعه یافته است ، فراهم می کند.

تاریخچه پلتفرم آردوینو

پروژه آردوینو در موسسه طراحی تعامل Ivrea در  شهر Ivrea ایتالیا آغاز شد. در آن زمان ، دانشجویان از میکروکنترلر BASIC Stamp استفاده میکردند که در آن سال ها هزینه قابل توجهی را به دانشجویان تحمیل میکرد. در سال ۲۰۰۳ هرناندو باراگان پلتفرم توسعه Wiring را به عنوان یک پروژه پایان نامه کارشناسی ارشد در IDII زیر نظر ماسیمو بانزی و کیسی ریاس (که به کار در زمینه زبان پردازش (Processing) مشهور هستند) ایجاد کرد. هدف این پروژه ایجاد ابزار های ساده و کم هزینه برای ایجاد پروژه های دیجیتالی توسط  غیر مهندسان بود. پلتفرم Wiring شامل یک برد فیبر مدار چاپی (PCB) با میکروکنترلر Atmega168 ، یک IDE مبتنی بر Processing و توابع کتابخانه برای برنامه ریزی آسان میکروکنترلر بود.

همچنین ببینید

گیر آپ بوستر موبایل یک ماهه

دنیای بازی‌های آنلاین مملو از سرگرمی‌ها و تجربیات هیجان‌انگیز است و از جمله این موارد …

پاسخی بگذارید